Hösten -21

Så äntligen börjar det normalisera sig lite grann efter pandemin för musiker och scenfolk i Sverige – och i världen. Det är tyvärr en lång väg kvar innan allt är som det var för två år sedan ändå, förstås. Jag är lyckligt lottad i det att mitt musikerliv och -arbete inte har påverkats mycket. En del inställda gig har det blivit, förstås, men studioarbete och undervisning har i princip fortgått som vanligt. Jannes Kör har slitit på, envist, och vägrat att helt sluta, så i små grupper och i anpassade lokaler har vi övat det gångna året och i juni fick vi till slut ha en bejublad och fullsatt (och förstås Covid-säker) sommarkonsert på scenen i Hågelbyparken. Det var oerhört roligt att få visa upp både ny musik och nya arr för publiken. Sad Jack passade också på att släppa ny musik under sommaren – en EP med fyra låtar, med ett lite nytt upplägg. Nu har hösten dragit igång igen och nya låtar och arr skrivs, jag har gjort insjungningar åt flera artister och mixat låtar åt Frozen Rain och Vesperville, som ska släppa sin första låt på länge.

Förberedelser inför Hågelbykonserten med Jan Johansen och Jannes Kör