Sommaren är (nästan) här

Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är avslutningar av olika slag på gång. Jannes kör hade en fantastisk och välbesökt jubileumskonsert i Andreaskyrkan tillsammans med Vocal Vikings och för kören återstår nu den egna vår-/sommarkonserten tillsammans med Jan Johansen den 30:e maj. Sad Jack hann med att släppa en ny singel i april – ”On display” – och ytterligare en är på gång till sommaren. En kortare intervju för bloggen Popmuzik om låten och inspirationen till den hittar du här.

I början på juni släpps också en låt som jag gjort tillsammans med den amerikanska keyboardisten Jim Rykbost. Vi träffades över internet i samband med att vi båda deltog i produktionen av första singeln till välgörenhetsprojektet Fanfields II och prövade sedan att jobba med några egna låtar tillsammans för att se var det skulle kunna leda. Det ska bli mycket kul att se hur den första låten tas emot – ”I’m over you” släpps på digitala plattformar den andra juni. Save the date!