Våren 2019

Jag har producerat några låtar åt den eminenta sångerskan Josefine Wassler. Hon har hjälpt mig med sång på andra inspelningar men har nyligen börjat släppa sitt eget material. Först ut i denna rad av låtar är ”Stjärnljus”, som kom precis innan jul. Nyligen släpptes ”Bara jag”, med åtföljande video, och snart kommer ytterligare en låt som vi skrivit ihop.

Sedan är ytterligare en Sad Jack-singel färdig – ”Random Sounds” – och den kommer att släppas i april. Just nu smids planer för videoinspelningen till låten.

I april och maj blir det vårkonserter med Jan Johansen-kören i Nyköping och Mariefred. Det blir också en sväng på Cinderella tillsammans med Eddie Oliva. Det var länge sedan jag gjorde färjegig, men nu är det dags igen. En debutkonsert med den unga och lovande sångerskan Sica i maj samt konferensspelningarna för Skanska, som vanligt.

Den sjuttonde maj släpps First signals tredje album, där jag skrivit två låtar – ”The last of my broken hearts” och finallåten ”The end of the world”.

Dansprojektet Dada Dada DJ, där jag bidrar med kompositioner, har hunnit släppa en ny singel – ”Cry Baby Cry” under mars och senare i år kommer en ny singel med Jan Johansen som jag skrivit, samt ytterligare två album – ett med det belgiska bandet Frozen Rain, där jag sjunger och har bidragit med en låt samt Michael Riesenbecks tredje album ”Courage”, där jag sjunger på tre låtar och har varit med och skrivit två av dem.

Sedan har jag levererat musikbakgrunder till en musikalshow som görs av DreamTeam Bosön, på idrottsfolkhögskolan och så jobbar jag också med några bakgrunder till skådespelerskan och komediennen Anna Bromees Judy Garland-föreställning som har premiär i juni.