Gott nytt år!

Så avslutades 2022 med buller och bång! Jannes kör och Jan Johansen hade två utsålda julkonserter, MTR förnyade sitt kontrakt för visning av ett antal reklamjinglar jag skrivit och sjungit in tillsammans med medlemmar ur Jannes Kör, jag spelade också på Sing for Joys konsert i Boo Folkets Hus och fick chansen att vid repetition av Stjärnjul åter besöka Victoriahallen på Älvsjömässan. Senast jag var där var det på scen under finalen av Melodifestivalen 1999. Roligt var också att Jan Johansen precis innan jul också gav ut min låt ”Jag önskar inte nåt mer”. Lika roligt var det att jag fick möjlighet att producera den och spela de flesta instrumenten också. Strax innan jul fick jag besök i studion av sopranen Hannah Holgersson, vars ljuva stämma snart kommer att kunna höras i en ny duettversion av en gammal klassiker.