Singelrelease – ”You fire me up”

På valborgsmässoafton släpptes min version av ”You fire me up” – en låt som jag skrev för drygt ett decennium sedan och som har släppts i svensk version 2010 under namnet ”Cyanid” av Jan Johansen. Jag har länge velat göra en version av den här låten men inte tagit tag i det förrän i slutet av 2019. Många musiker har varit inblandade i denna produktion för att få till det sound jag velat ha men nu äntligen är den klar – hoppas ni alla tycker om den!

Medverkande: Trummor – Daniel Trobell, bas – Johan Nyberg, saxofoner – Andreas Andersson, trumpet – Jonne Bentlöv, kör – Josefine Wassler, Ewa Skytt, Marthe Solheim, Ewa Serrander, Tove Virtanen, Hanna Jämtin, Lena Bladh, Heli Kärkkäinen och Riikka Tilja. Mastering – Anders Hellgren. Övriga instrument, sång, produktion och mix av undertecknad.