Sommar 2020

Denna vår har varit annorlunda för många av oss. För mig ledde det bland annat till ett antal inställda gig, men också till att jag hann jobba med lite andra saker under vår och sommar. Alter egot Sad Jack släppte sitt andra album ”Failure Anthems” – något jag är mycket nöjd med.

I höst släpps också sångboken ”Låtlådan” – en samling sånger för barn 7-11 år – där jag bidragit med tre låtar. En av dem, ”Smyckad i björklövsgrönt”, skrev jag tillsammans med Ingela Sand från Jannes Kör för några år sedan och på grund av denna sångbok bestämde vi oss för att göra en ordentlig inspelning av sången. Josefine Wassler, som jag jobbat ihop med i många år, sjunger på denna version:

Inspelning av Fanfields 3 pågår också där jag bidrar med leadsång på några spår, men också pianospel, till skillnad från förra gången. Sedan pågår också slutmix av Frozen Rains nya album, där jag står för all sång samt en egenskriven låt. Det ska bli väldigt kul att höra det färdiga resultatet. Inspelning av videor till båda dessa projekt står på min agenda. Dada Dada DJ har hunnit släppa tre nya låtar under våren och jag har gjort sångjobb för bland annat Mark Summers på SCORCCiO och nu senast spelat på en begravning till havs utanför Vaxholm i regi av Ton, Text och Tal.