Våren -22

Vår ja, och snart är det väl sommar också – det rullar på fortare och fortare i vanlig ordning 🙂

2022 började direkt med en begravningsspelning i Hoppets kapell på Skogskyrkogården och sedan har det varit körarr, -insjungningar och -rep, inspelningar för några återkommande kunder samt en del arbete med att ta tag i några egna låtar som legat vilande sedan i höstas. Det ser ut att bli två EP:s – en som alter egot Sad Jack släpper och en som släpps i eget namn. Låtarna är lite för olika för att kunna funka ihop i samma release. Det blev ovanligt många nya arrangemang för Jannes kör i år, bland annat en version av den klassiska och otroligt vackra ”Utskärgård” av Bobbie Ericsson, till vilken jag skrivit en ny text, men också sånger av tex Louis Armstrong, Marcella Detroit och Brett Young. Jag är också väldigt nöjd med att ha kunnat få ihop Händels Hallelujah med Some nights, Cecilia och You can call me Al i en rolig mashup till kören.

Via Musixmatch har jag också börjat få upp de flesta av mina egna texter på de stora strömningstjänsterna, så att det går att läsa dem i realtid till musiken.

Jag har gjort några sångjobb i studion åt olika klienter över hela världen (USA, Polen, Japan, Ukraina med mera) via sajten Soundbetter på sistone. Vad de tyckte om mina insatser kan man läsa HÄR