Är det höst?

Ja, har man jobbat med julrepertoaren ett tag redan – då är det garanterat höst. Terminen med Jan Johansen och Kören har dragit igång med buller och bång. Kören fyller 10 år nu i dagarna och det måste förstås uppmärksammas. Jag gläds också åt att få skriva både kör- och orkesterarr till Stjärnjul i Filadelfiakyrkan i år. Det gäller en, av mig, helt nyskriven sång – ”Nu är julen kommen snart” – som Rönninge Show Chorus kommer att framföra på föreställningarna. Jag har just avslutat ett sångprojekt för en återkommande japanbaserad kund och ska fortsätta med ett för en amerikansk musikskapare. Om några dagar bär det av till Balingsholms slott för ytterligare ett gig för Skanska och jag avslutade igår videoinspelningen av singel nummer två från ”One mile from Heartsville”, albumet med belgiska AOR-bandet Frozen Rain, som släpps 30 oktober och inte bara innehåller mig i rollen som sångare, utan även låten ”One of these mornings”, som jag skrivit, producerat och mixat. Första singeln, som också gett namn åt albumet, släpps 6/9.