Referenser

”Vi gav Lars en låt av Ted Gärdestad att tolka på vårt bröllop. Han gjorde verkligen en tolkning över alla våra förväntningar. Så mycket hjärta och en fantastisk tolkning gjorde detta till en höjdpunkt på vår dag. Även alla våra gäster pratade om hans framträdande under hela kvällens fest. Vi är supernöjda.”

Emma och Jacob Bratt

”Lars Edvall – en musiker uti fingerspetsarna!

Jag har haft det stora nöjet att uppleva Lars vid olika tillfällen, som musiker under fest i band spelandes och sjungandes, som repetitionspianist till ca 200 körsångare inför föreställningen Stjärnjul, som musiker i studio tillverkandes singbackbakgrunder till föreställningar med mina elever samt med körsångare och som en helt egen orkester vid pianot under fester. Det som gör Lars så unik är hans otroliga musikalitet, det är som att han kommunicerar via musiken. Hans gehör är fantastiskt vilket gör att Lars utan hinder kan gestalta vilken sång som helst, allt från O store Gud, till Somebody to love, till Händels Hallelujah och till Nocturne, vilket ger oanade möjligheter på en fest och höjer stämningen rejält! Lars har också ett glädjefyllt sätt att musicera på vilket gör att alla känner sig inkluderade, energifyllda och glada! Lars är verkligen den mest musikaliska person jag känner. Jag rekommenderar starkt ett samarbete med Lars i musikens tecken, det ger ett mervärde till livet!”

Anna Alvring, rektor vid Adolf Fredriks musikklasser, musiklärare och dirigent för Rönninge Show Chorus, trefaldiga världsmästare i barbershop.

”Du bidrog verkligen med god stämning genom ditt pianospel och sång. Efter O Helga natt så sa alla:” Vilken härlig röst han har !” […] Göran och jag var supernöjda med din underhållning. Roligt att gästerna spontant började dansa. Nu önskar vi Dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR…”

Catharina Hagström efter sin födelsedagsfest, december 2015

”Har haft förmånen att både spela med och se Lars uppträda i många konstellationer och situationer. Hans musikalitet, bredd, humor och ödmjukhet gör honom enkel, flexibel och oerhört rolig att jobba med!”

David Brannemark, Hi-Q

with-jj-at-oscars

Inför uppträdande med Jan Johansen med kör på Oscarsteatern.