Jobb, jobb, jobb!

Jannes kör, Jan Johansen, pianisten Samuel Lindell och jag hade välbesökt och sprudlande rolig konsert i Tumba dagen före valborg – knäppa medleyn, uruppföranden, stämningsfulla klassiker och mellobidrag och, förstås, -vinnare i en strid ström. Sedan fick jag äran att besöka Knivsta Voices vårkonsert och sjunga ”The prayer” tillsammans med deras körledare Kristina Gissler och i och med det göra lite reklam för vår gemensamma, kommande konsert den 7:e december. Båda körerna, Jan Johansen och flera andra solister kommer då att sammanstråla för en fartfylld show på CIK i Knivsta.

Foto: Elin Krånglin

Sedan blir det konsert på Björnkullas äldreboende med Jan och en kvartett ur kören under maj, begravningsspelning och musik till min återkommande japanska kund. Dessutom sitter jag nu och mixar SOOTs kommande album samt producerar upp två andra, vitt skilda singelprojekt – kul!